Coș cumpărături
Coș cumpărături

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Date firma:

SC A-Z S.R.L. cu sediul in Jud. Constanta, Oras Constanta, Bd-ul I.C. Bratianu Nr. 170, inregistrata in Reg. Com sub Nr. J13/3165/1994, CUI RO6161820 , Capital social: 90.000 Ron,  in calitate de comerciant, denumit in continuare 'Furnizor', administreaza domeniul www.anvelope-az.ro si subdomeniile acestuia.Politica de vazare online

Produsele disponibile pe SITE sunt destinate cientilor persoane fizice si juridice. Anvelopele si jantele comercializate de catre A-Z SRL sunt exclusiv produse noi. NU comercializam produse second-hand sau anvelope resapate.

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. La anvelope, unde apar si jante in poze, acestea nu sunt incluse in pret.

Clientul este obligat sa respecte specificatiile tehnice ale masinii, dimensiunile anvelpelor date de produator, aflate in cartea de identitate a autovehiculului, presiunea indicata, montarea si depozitarea in conditii optime. Firma A-Z SRL nu poate fi trasa la raspundere in nici un caz pentru utilizarea neconforma a produselor cumparate.

Toate produsele sunt pe stoc, si cantitatile sunt in timp real. A-Z SRL isi rezerva dreptul sa anuleze comanda, si sa instiinteze imediat clientul in cazul unei erori de software (cazuri rare, dar se poate intampla). In caz de modificare comanda, clientul va primi un mail de confirmare a comenzii modificate.

A-Z SRL isi rezerva dreptul de a refuza o comanda mai mica de 4 bucati, daca pe stoc mai exista o cantitate de doar 4 bucati din articolul respectiv.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu termeni si conditii a site-ului.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Daca se alege modalitatea de plata prin ordin de plata, comanda va fi trimisa dupa incasarea sumei de pe factura.

A-Z SRL are dreptul de a refuza o comanda in urmatoarele cazuri:

-produsul nu mai este disponibil in stoc;

-clientul a comandat mai putin de 4 bucati din acelasi articol;

-nu este obtinuta confirmarea de plata;

-eroare in informatiile despre produs, inclusiv pret sau oferta promotionala (rar, pot aparea erori de software, sa se afiseze un pret gresit)

A-Z SRL isi rezerva dreptul sa refuze comanda in orice moment al procedurii de comanda.

Modalitati de livrare

Produsele pot fi ridicate de la punctul de lucru din judetul Constanta, str. Nerva nr. 47 (DN3 KM254)

Nu se fac livrari in afara Romaniei.

Modalitati de plata

 • ordin de plata
 • plata cash sau card la ridicare din magazin

Garantia

Anvelopele comercializate beneficiaza de o garantie de 2 ani de la data emiterii facturii. Garanatia produselor comandate se va solutiona la sediul societatii de catre S.C. A-Z S.R.L, prin repararea sau inlocuirea produselor ce prezinta defecte de fabricatie. Conditiile de garantie sunt conforme cu legea 449/2003, actualizata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Plata transportului va fi suportata de Furnizor in conditiile in care exista defecte de fabricatie. In caz contrar, daca produsele au fost trimise nejustificat, cheltuiala transportului va fi suportata de Client. In momentul solicitarii garantie este obligatoriu sa prezentati copie dupa factura fiscala si a certificatului de garantie. In cazul in care documentele nu sunt prezentate, se pot trimite produsele inapoi clientului fara a fi solutionata garantia si contra cost pentru transport. Nu intra la garantie produsele ce prezinta defecte fizice cum ar fi: crapaturi, lovituri, ciobiri, produsele utilizate in conditii neadecvate (expunerea la variatii mari de temperatura,  presiune necorespunzatoare , socuri mecanice, manipulare incorecta, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) 


Dreptul de retragere si returnare produse


Conform O.G. 34/2014 , CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la intrarea in posesie a PRODUSELOR, daca produsele nu au fost folosite.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica sau juridica vrea sa anuleze comanda sau sa returneze produsele livrate in cadrul termenului legal, solicitarea se va face in scris prin formularul de contact si telefonic . In cazul in care COMANDA este achitata, furnizorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii produselor returnate.  

Furnizorul isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Clientul poate face declaratia de retragere prin orice metoda doreste: mail, posta, SMS, verbal, etc., iar modelul de formular este urmatorul:

– Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

-Factura numarul 

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie) – Data
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Furnizorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate. Tertii care au acces la date sunt compania de livrare si procesatorul de plati.

Furnizorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege:

 • scopul prelucrării datelor respective (efectuarea comenzii şi livrarea, dar şi marketing);
 • Terţii care au acces la aceste date (firmele de curierat, procesatorul de plati mobilpay.ro, serviciile de e-mail marketing);
 • sunt folosite cookies si adresele de IP se colecteaza;
 
Drepturile utilizatorilor:
 • dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
 • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de e-mail folosită);
 • dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
 • dreptul de a se adresa justiţiei.
 • Pentru a va exercita drepturile in materie de date personale ne puteti contacta la office@anvelope-az.ro.

Drepturi de autor

Furnizorul detine drepturi de folosinta a continutului si a imaginilor de pe site. Oricine poate raporta o eventuala raportare de incalcare de drepturi de autor la adresa de e-mail: office@anvelope-az.ro

Cele mai vizitate produse